Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum Set – 100ml | 3423222005948

Geur familie: Floriental-MuskyTopnoten: Pruim.Hartnoten: Heliotroop, Hart van Musc.Basisnoten: Leder, Suede Akkoorden.Laat hun geurdromen uitkomen met de Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum Gift Set, met drie luxueuze producten om de zintuigen te prikkelen.Inhoud set:For Her MUSC NOIR Eau de Parfum 100mlDeze EDP is werkelijk tijdloos en heeft mysterieuze, sensuele diepten. Noten van pruim, hart van muskus en leer verenigen zich in een donkere intensiteit, waardoor een raadselachtige geur ontstaat die de dualiteit van alle vrouwen weerspiegelt.For Her MUSC NOIR Body Lotion 50mlEen luxueuze bodylotion om uw huid te verzachten en te verwennen.For Her MUSC NOIR Eau de Parfum Purse Spray 10mlPerfect voor onderweg.

Prijs: 110.95   (klik hier voor meer informatie