Murad The Super Brighteners 80ml | 767332809960

Behoud uw haarkleur langer met The INKEY List Amino Acid Anti-Grey Scalp Treatment. Zonder ingewikkeld beautyjargon brengt The INKEY List de dingen terug naar de basis met eenvoudige, innovatieve formules die echte resultaten leveren. Deze formule is een krachtige anti-agingbehandeling en camoufleert grijze haren. De formule zit boordevol voedende ingrediënten die uw kleur levendig en het haar zijdezacht maken. De behandeling bevat 1% gepatenteerd Darkenyl en helpt de haarfollikel te reactiveren en te revitaliseren, waardoor het ontstaan van nieuwe grijze haren wordt tegengegaan. Bovendien bestrijdt 1% betaïne kroes en maakt het de lokken zachter, zodat ze zijdezacht aanvoelen. Ook verrijkt met 1% panthenol, vult de behandeling de follikel met vocht om de algehele kracht en veerkracht van het haar te verbeteren. De formule werkt ‘s nachts en geeft uw schoonheidsslaapje een extra boost, zodat uw lokken weelderig blijven. Geschikt voor veganisten. Diervriendelijk Zonder alcohol, parfum, gluten en parabenen.

Prijs: 111.95   (klik hier voor meer informatie