Murad Start Glowing Set | 767332925806

Zeg vaarwel tegen een doffe, doffe huid met dit verzorgingsproduct uit de Environmental Shield™-lijn van Murad, op basis van het Vita-C complex. Elke formule zit boordevol antioxidanten die de huid beschermen tegen omgevingsfactoren en een oplichtend effect hebben om hyperpigmentatie te verminderen en de teint te egaliseren.De set bevat: Essential-C Cleanser 200mlEen schuimende gel cleanser met een verfrissende citrusgeur en vitaminerijke bolletjes die bij elk gebruik voor een uitbarsting van antioxidanten zorgen. Allantoïne en panthenol helpen de huid te verzachten en te hydrateren.Vita-C Glycolic Brightening Serum 30mlEen serum dat de glans versterkt, met glycolzuur om doffe oppervlaktecellen te exfoliëren en met goud gestabiliseerde vitamine C om te verhelderen.Vita-C Triple Exfoliating Facial 10mlEen kleurveranderende scrub met drievoudige werking die gebruik maakt van fysische, chemische en enzymatische exfolianten om dode huidcellen af te voeren en de huid weer glad te maken.Vita-C Eyes Dark Circle Corrector 5mlEen zachte oogcrème die donkere kringen en verkleuringen aanpakt met lichtreflecterende micromineralen, algenextract en vitamine C.

Prijs: 90.45   (klik hier voor meer informatie