Murad Revitalize Set | 767332925851

Zorg voor een verjongde teint met de Murad Revitalize Set. De limited edition cadeauset voor de feestdagen biedt een compleet huidverzorgingsregime dankzij een vierdelige collectie van anti-ageing essentials voor gezicht en ogen.Inhoud set:Vernieuwende Reinigingscrème 200mlEen vochtrijke reiniger die de huid exfolieert en hydrateert dankzij de abrikozen- en sterbloemolie.Retinol Jeugd Vernieuwend Serum 30mlDit serum, dat drie retinoltechnologieën en hyaluronzuur combineert, helpt fijne lijntjes en rimpels te vervagen.Retinol Jeugd Vernieuwend Oog Serum Deluxe Size 5mlEen antiverouderend oogserum op basis van retinol, ontworpen om rimpels te vervagen en de oogcontouren helderder te maken.Retinol Jeugdvernieuwing Nachtcrème Deluxe Size 15mlEen ultra-hydraterende nachtcrème verrijkt met time-release retinol die rimpels vervaagt en een jeugdig uitziende huid bevordert.

Prijs: 101.95   (klik hier voor meer informatie