Murad Glow Anywhere Set | 767332925790

Straal van binnenuit een stralende gloed uit met dit stralende huidverzorgingsduo van Murad. De cleanser en het serum uit de Environmental Shield™ lijn van het merk, beide verrijkt met vitamine C, werken om de doffe teint te verhelderen, de teint te egaliseren en de huid te beschermen tegen dagelijkse agressieve invloeden.Inhoud set: Essential-C Reiniger 60mlEen schuimende gel cleanser met een verfrissende citrusgeur en vitaminerijke bolletjes die bij elk gebruik een uitbarsting van antioxidanten geven. Allantoïne en panthenol helpen de huid te verzachten en te hydrateren.Vita-C Glycolic Verhelderend Serum 10mlEen stralend serum met glycolzuur om doffe oppervlaktecellen te exfoliëren en met goud gestabiliseerde vitamine C om te verhelderen.

Prijs: 28.45   (klik hier voor meer informatie