Murad Bright at Home Set | 767332925813

Geef uw huid weer glans met de Murad Bright at Home Set, een combinatie van huidverhelderende middelen voor gezicht en ogen, gevoed met vitamine C. Verlevendig de doffe huid met een nieuwe glans en een egale teint.Geschikt voor normale, vette, gemengde, droge en gevoelige huidtypes.Inhoud set:Rapid Dark Spot Corrigerend Serum 30mlEen corrigerend serum dat pigmentvlekken lichter maakt en de teint van de huid egaliseert met een zachter alternatief voor hydrochinon op basis van de gepatenteerde NHP-3 technologie (een mengsel van niacinamide, hexylresorcinol en plankton extract). Vitamine C, oligopeptiden en lichtreflecterende parels zorgen voor een stralende teint.Vita-C Ogen Donkere Kringen Corrector 15mlEen serum verrijkt met vitamine C dat de delicate oogcontouren doet ontwaken en donkere wallen onder de ogen doet vervagen. Het toegevoegde algen- en komkommerextract zorgt voor intense hydratatie en verzacht wallen.

Prijs: 87.45   (klik hier voor meer informatie