Montblanc Legende Set | 3386460126762

Geur familie: Fris-fruitigTopnoten: Ananas, Bergamot, Lavendel, Citroen Verbena.Hartnoten: Rode appel, roos, geranium, gedroogde vruchten, eikenmos.Basisnoten: Tonkaboon, sandelhout.Montblanc Legend is de ultieme mannelijke geur. Het wereldberoemde luxemerk staat voor vooruitstrevend design en vakmanschap en presenteert een geur die tegelijkertijd kracht en zachtheid, helderheid en mysterie uitdrukt. Geef het cadeau van zijn signatuurgeur deze kerst.Inhoud set:Montblanc Legende Eau de Toilette 50mlFougère topnoten van Italiaanse bergamot en Franse lavendel openen de geur met een uitbarsting van frisheid en onthullen een hart van houtachtige-bloemige noten. Eikenmos, cederhout en pomaroos vieren de krachten van de natuur, verpakt in een romige basis van sandelhout en tonkaboon.Montblanc Legende Deodorant Stick 75gVul uw geur aan met deze verkwikkende geparfumeerde deodorantstick, voor de hele dag frisheid en zelfvertrouwen.

Prijs: 50.95   (klik hier voor meer informatie