Montblanc Explorer Ultra Blauwe Set | 3386460126090

Topnoten: Italiaanse bergamot, citrus, roze peperkorrel.Hartnoten: Mariniersakkoord.Basisnoten: Grijze amber, patchoeli.Geef toe aan de onbedwingbare geest van avontuur met de Explorer Ultra Blue Set van Montblanc. Deze set bevat een Eau de Parfum van 60 ml en een geparfumeerde douchegel, een onweerstaanbare uitnodiging om een geurige reis te ondernemen.Inhoud set:Montblanc Explorer Ultra Blauw Eau de Parfum 60mlPittige topnoten van Italiaanse bergamot, citrus en roze peperkorrel stralen een kruidige frisheid uit en onthullen een verfrissend hart van zeeakkoorden, die doen denken aan de blauwe diepten van de zee. Grijze amberbasisnoten en de kenmerkende Explorer Ultra Blue patchoeli van het merk voeren de zintuigen mee van alpenlandschappen naar het eiland Sulawesi in Indonesië.Montblanc Explorer Ultra Blauw Douchegel 100mlZet uw geurreis voort met deze verkwikkende geparfumeerde douchegel.

Prijs: 58.95   (klik hier voor meer informatie