Montblanc Explorer Trio | 3386460126915

Topnoten: Italiaanse Bergamot, Franse Lavendel.Hartnoten: Eikenmos, Ceder, Pomarose®.Basisnoten: Sandelhout, tonkaboon.Ga op een olfactorische expeditie met de Montblanc Explorer Trio. Deze cadeauset is een eerbetoon aan de klassieke Explorer-geur en bevat een eau de parfum in ware grootte, plus een reisversie en handige deodorantstick voor een frisse geur onderweg.Verken torenhoge bergen en verwarde bossen met deze houtachtige-aromatische-ledergeur. Noten van Italiaanse bergamot openen met een uitbarsting van zeste, voordat ze versmelten in een rijke onderstroom van vetiver. Deze met sandelhout doorspekte geur prikkelt de zintuigen met een warm, aards profiel.Inhoud set:Explorer Eau de Parfum 100mlExplorer Eau de Parfum 7.5mlExplorer Deodorant Stick 75g

Prijs: 81.45   (klik hier voor meer informatie