Molton Brown Vetiver en Grapefruit Geschenkset | 8080158512

Topnoten: Grapefruit, kardemom, witte peper.Hartnoten: Roos, Neroli en Lychee.Basisnoten: Vetiver, Cederhout en AmberDe Molton Brown Vetiver & Grapefruit Shower Gel & Lotion Gift Set bestaat uit een diep voedend duo om de huid in weldaad te hullen en de zintuigen te betoveren. De geurige producten openen met verleidelijke noten van grapefruit, kardemom en pittige witte peper, die verzachten in de zoetheid van roos, neroli en lychee. De ondertonen van aardse vetiver, cederhout en amber maken de geur compleet en boeien de harmonieuze aroma’s van de natuurlijke fauna.Inhoud set:Vetiver & Grapefruit Bad & Douchegel 300mlEen formule die verandert in een verwennerig schuim, onzuiverheden zoals vuil en build-up verwijdert. Geniet van een moment van luxe om de huid te helpen zich verfrist en gerevitaliseerd te voelen.Vetiver & Grapefruit Body Lotion 300mlVult de huid na het douchen weer aan met vocht met deze verzorgende formule. De lotion is ontworpen om een zachter, gladder oppervlak te bevorderen, terwijl de huid subtiel geparfumeerd wordt met zijn verleidelijke geur.

Prijs: 29.45   (klik hier voor meer informatie