Molton Brown The Well-Groomed Wayfarer Carry-On Bag | 8080146229

Trakteer uzelf of een vriend op de ultieme verzorgingsbundel met The Well-Groomed Wayfarer Carry-On Bag. Boordevol alles wat u nodig hebt om uzelf optimaal te reinigen, scheren en hydrateren, want elk product is verrijkt met voedende, verjongende ingrediënten die werken om de huid te verhelderen en aan te vullen. Rijke, weelderige geuren vullen de lucht zodra elke fles geopend wordt, ze omhullen en strelen de zintuigen als kruidige, vurige noten tevoorschijn komen. Verpakt in een reistasje is de bundel ideaal voor iemand die graag gezond, gelukkig haar en een gezonde huid houdt, zelfs onderweg. De set bevat: African Whitewood Balancing Face Wash (30ml) Ervaar een verfrissende reiniging met een gezichtsspoeling voor mannen die onzuiverheden en overtollig vet verwijdert. Ideaal voor de normale tot vette huid. De face wash is verrijkt met abachihoutextract, heeft een aangename geur en verwijdert vuil en overtollig talg zonder de natuurlijke pH-waarde van de huid te verstoren. Verwacht een zachte, schone en gerevitaliseerde teint. American Barley Skin-Calm Shaving Cream (30ml) De scheercrème is ontworpen om de huid te kalmeren, te verzachten en voor te bereiden op het scheren, voor een zachte, irritatievrije ervaring. De formule bevat gerstextract voor een onmiddellijk ontspannend effect en maakt uw huid zacht en soepel. Perfect voor de droge en/of gevoelige huid. Ultra-Light Bai-Ji Hydrator (30ml) Breng de normale tot vette huid in evenwicht met een lichte moisturizer voor mannen die de huid hydrateert en glimmen tegengaat. De gezichtscrème, verrijkt met extracten van bai ji en linzenzaad om de ongewenste olieachtige glans te helpen verminderen, hydrateert de teint vakkundig, terwijl de crème een levendige geur verspreid met pittig fruit, verkoelende pepermunt en muskus. Re-charge Black Pepper Bath & Shower Gel (100ml) Prikkel uw huid en uw zintuigen met de uniek samengestelde douchegel. De lotion vormt een rijk schuim om uw huid te reinigen en te stimuleren en is verrijkt met zwarte peperolie uit Madagaskar, korianderolie en basilicumolie voor een frisse, kruidige sensatie. Het biedt ook antioxiderende bescherming om uw huid in optimale conditie te houden. Kruidig en onstuimig, deze sensuele bodywash zal de warmte in uw douche zeker doen toenemen. Purifying Shampoo with Indian Cress (100ml) Trakteer uw haar op een voedende detox met de weelderige shampoo. De luxueuze formule, verrijkt met Oost-Indische kersextract, reinigt het haar en de hoofdhuid grondig terwijl de geur van jasmijn, kamperfoelie en sandelhout u meeneemt naar een Boliviaans spa-paradijs. De shampoo is geschikt voor alle haartypes en bevat glansversterkende aminozuren om het haar een glanzende, gezond ogende finish te geven. Doorzichtig reisetui

Prijs: 47.95   (klik hier voor meer informatie