Molton Brown The Exquisite Escapist Mini Travel Bag | 8080152909

De Molton Brown The Exquisite Escapist Mini Travel Bag is ideaal voor uitstapjes en weekendjes weg, bevat een mix van acht verschillende douchegels en bodylotions om uw huid heerlijk en luxueus te laten geuren. Met elke formule die getuigt van de bijzondere aandacht die Molton Brown besteed aan geuren, is de set is een ideale traktatie voor uzelf of om cadeau te doen aan iemand. De set bevat: Fiery Pink Pepper Bath & Shower Gel (30ml) De antioxidantrijke douchegel, die noten van pittige roze peper, mandarijn en elemi-olie combineert met gember, vormt een luxueus schuim op de huid, terwijl het lichaam gehuld wordt in een kruidig, stimulerend aroma. Het versterkt de zintuigen en geeft de huid een zacht, soepel en gerevitaliseerd gevoel. Fiery Pink Pepper Body Lotion (30ml) Verwen de huid op een perfecte manier met een snelabsorberende moisturizer die is ontwikkeld om van top tot teen te voeden, te verzachten en te hydrateren. Deze luxe, lichtgewicht lotion, gemengd met roze peper en patchouli-olie voor en superieure antioxidantbescherming, verzorgt en verzacht de huid, terwijl het een verleidelijke geur verspreidt van vurige roze peper, gember en rijke patchouli. Jasmine & Sun Rose Bath & Shower Gel (30ml) Verwen uw huid en zintuigen met een subtiel geurende douchegel, geïnspireerd op een Egyptisch landschap in de blozende avondschemering van de nazomer. De luxe formule reinigt en verjongt op milde wijze en heeft een frisse, bloemige geur die noten van framboos en perzik combineert met rozen-, jasmijn- en labdanumakkoorden. Jasmine & Sun Rose Body Lotion (30ml) De lichte lotion trekt snel in, zonder vettige restjes, en verzacht en verzorgt de huid, terwijl hij een luxe bloemengeur verspreidt die lichaam en geest zal verjongen. De huid voelt zacht aan en geurt naar framboos, perzik, roos en jasmijn. Suede Orris Bath & Shower Gel (30ml) De luxueuze douchegel reinigt en verzacht de huid op milde wijze, terwijl het een onweerstaanbaar aroma verspreidt dat noten van verse mandarijn en elemi combineert met Toscaanse orris-, rozen- en jasmijnabsolu, labdanum en cederhout. Het lichaam voelt na gebruik verjongd en subtiel geparfumeerd aan. Suede Orris Body Lotion (30ml) De lichte, niet-vette en luxueuze lotion voedt en hydrateert het lichaam terwijl hij het omhult in een sensuele geur die noten van frisse mandarijn, elemi, Toscaanse iris en roos en jasmijn combineert met cederhout, labdanum en patchoeli. Delicious Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel (30ml) Noten van zure rabarber en roos worden in evenwicht gebracht door pittig yuzufruit en sprankelende grapefruit voor een verjongende geurbeleving. De huid is zacht, glad en verfrist met een geur die lang houdt. Delicious Rhubarb & Rose Body Lotion (30ml) Verwen de huid op een perfecte manier met een snelabsorberende moisturizer die is ontwikkeld om van top tot teen te voeden, te verzachten en te hydrateren. De luxueuze, lichte lotion combineert noten van rabarber en roos met yuzufruit en muskus, en omhult het lichaam in een fruitig-bloemige geur die de huid en de zintuigen verheft. Geleverd in een pompflesje voor aanbrengen zonder knoeien. Mini-reistas (x 1) Een handige reistas om al uw benodigdheden in op te bergen. Vrij van parabenen en gluten, en is diervriendelijk geproduceerd. Geschikt voor veganisten en bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Gemaakt in Engeland

Prijs: 31.95   (klik hier voor meer informatie