Molton Brown The Enticing Wanderer Carry-On Bag | 8080146205

Prikkel de zintuigen met The Enticing Wanderer Carry-On Bag. De bundel zit boordevol met alles wat u nodig hebt om fris, gereinigd en gehydrateerd te blijven, zelfs onderweg. Elk product is verrijkt met huidminnende, voedende bestanddelen, waardoor het diepgaand herstellend en zacht is. Vurige, geurige aroma’s vullen de lucht zodra de flessen geopend worden, zodat u zich kunt koesteren in de sfeer die gecreëerd wordt. Ervaar een intense, zuiverende reiniging zonder dat uw haar en huid ontdaan worden van natuurlijke, essentiële oliën, terwijl u zich dankzij het handige reistasje ook onderweg verzorgd en verjongd kunt voelen. De set bevat: Fiery Pink Pepper Bath & Shower Gel (100ml). De weelderige douchegel verfrist en parfumeert subtiel van top tot teen. De antioxidantrijke douchegel mengt noten van vurige roze peper, mandarijn en Elemi-olie met gember en vormt een luxueus schuim op de huid om te beschermen tegen schade door vrije radicalen, terwijl het lichaam gehuld wordt in een kruidig, stimulerend aroma. Versterkt de zintuigen en geeft de huid een zacht, soepel en gerevitaliseerd gevoel. Fiery Pink Pepper Body Lotion (100ml) Verwen de huid op een perfecte manier met een snelabsorberende moisturizer die is ontwikkeld om van top tot teen te voeden, te verzachten en te hydrateren. Deze luxe, lichtgewicht lotion, gemengd met roze peper en patchouli-olie voor en superieure antioxidantbescherming, verzorgt en verzacht de huid, terwijl het een verleidelijke geur verspreidt van vurige roze peper, gember en rijke patchouli. Geleverd in een pompflesje voor aanbrengen zonder knoeien. Purifying Shampoo with Indian Cress (100ml) Trakteer uw haar op een voedende detox met de weelderige shampoo. De luxueuze formule, verrijkt met Oost-Indische kersextract, reinigt het haar en de hoofdhuid grondig terwijl de geur van jasmijn, kamperfoelie en sandelhout u meeneemt naar een Boliviaans spa-paradijs. De shampoo is geschikt voor alle haartypes en bevat glansversterkende aminozuren om het haar een glanzende, gezond ogende finish te geven. Purifying Conditioner with Indian Cress (100ml) Hydrateer en ontgift uw haar met de luxueuze conditioner. De luxueuze formule, verrijkt met extract van Indiase tuinkers, heeft een dubbele werking: het reinigt en verzorgt het haar en gaat zo productophopingen tegen die de glans kunnen vervagen. De hydraterende formule is doordrenkt met de verfrissende geur van jasmijn, kamperfoelie en sandelhout en voert u mee naar een Boliviaans spa-paradijs. De conditioner, geschikt voor alle haartypes, voedt het haar en zorgt voor een glanzende, gezond ogende finish. Fiery Pink Pepper Hand Cream (40ml) Verwen uw handen met een voedende handcrème die de huid hydrateert en verzorgt. De rijke crème, verrijkt met extracten van witte truffelolie om de huid intensief te hydrateren, smelt moeiteloos in de huid en laat de handen zacht en soepel aanvoelen. De handen zijn luxueus geparfumeerd met een kruidige geur van roze peper, gember en patchoeli. Doorzichtig reisetui

Prijs: 47.95   (klik hier voor meer informatie