Molton Brown The Body and Hair Reisgeschenkset | 8080158413

Zie er op uw best uit, ruik en voel u op uw best met deze aromatische lekkernijen van Molton Brown. Deze verwennerij wordt gepresenteerd in een geschenkverpakking en bevat haar- en lichaamsverzorgingsproducten in reisvriendelijke formaten, zodat u een vleugje luxe mee kunt nemen op uw avonturen.Inhoud set:Vurige Roze Peper Bad & Douchegel 100mlDe antioxidantrijke douchegel combineert noten van pittige roze peper, mandarijn en Elemi olie met gember en vormt een luxueus schuim op de huid ter bescherming tegen schade door vrije radicalen, terwijl het lichaam gehuld wordt in een kruidig, stimulerend aroma. Prikkelt de zintuigen en geeft de huid een zacht, soepel en gerevitaliseerd gevoel.Vurige Roze Peper Body Lotion 100mlVerwen de huid perfect met deze luxueuze, snel absorberende moisturizer, ontwikkeld om de huid van top tot teen te voeden, te verzachten en te hydrateren. De luxueuze, lichtgewicht lotion, verrijkt met roze peperkorrels en patchoeliolie voor een superieure antioxidantbescherming, verzorgt en verzacht de huid en verspreidt een verleidelijke geur van vurige roze peper, gember en rijke patchoeli.Re-charge Zwarte Peper Bad & Douchegel 100mlEen opwekkende gel die een rijk schuim vormt om uw huid te reinigen en te stimuleren. Verrijkt met zwarte peperkorrelolie uit Madagaskar, korianderolie en basilicumolie voor een frisse, kruidige sensatie. Het biedt ook bescherming door antioxidanten om uw huid in optimale conditie te houden. Kruidig en bedwelmend, deze sensuele body wash is zeker om de warmte in uw douche te verhogen.Zuiverende Shampoo met Indiase Tuinkers 100mlEen ontgiftende shampoo die de hoofdhuid en het haar ontdoet van verstoppingen door onzuiverheden en olieophopingen zonder het haar te veel te beschadigen. De shampoo is geschikt voor alle haartypes en versterkt de glans met aminozuren die het haar een glanzende, gezond ogende finish geven.Zuiverende Conditioner met Indiase Cress 100mlEen luxueuze formule met een dubbele werking; het reinigt en verzorgt het haar om productophopingen tegen te gaan die de glans kunnen vervagen. De vochtinbrengende conditioner, geschikt voor alle haartypes, voedt het haar en zorgt voor een glanzende, gezond ogende finish.

Prijs: 32.95   (klik hier voor meer informatie