Molton Brown Spicy & Aromatic Bath & Shower Gift Set | 008080140524

De Molton Brown Spicy & Aromatic Bath & Shower Gift Set is een heerlijk geurend trio douchegels en een luxueus geschenk. De collectie, voor vaderdag speciaal in een doos met beperkte editie, is een ideale traktatie voor uzelf of voor een geliefde. Elke fles zit boordevol met de klassieke elegantie en aandacht voor detail van Molton Brown en is met liefde gevuld met een deskundige formule, die ontworpen is om de sfeer van uw badkamer bij elk gebruik te transformeren. Laat u meevoeren naar een andere plek en geniet van een moment van mindfulness. De set bevat: Re-charge Black Pepper Bath & Shower Gel (300ml) Topnoot: frisse koriander. Hartnoot:zwarte peperkorrels. Basisnoot:aromatische vetiver. De douchegel vormt een rijk schuim om uw huid te reinigen en te verkwikken en is verrijkt met zwarte peperolie uit Madagaskar, koriander- en basilicumolie voor een frisse, kruidige sensatie. Het biedt ook antioxiderende bescherming om uw huid in optimale conditie te houden. Coastal Cypress & Sea Fennel Bath & Shower Gel (300ml) Topnoten: vijgenblad, kardemom, bergamot. Hartnoten: mariene noten, jasmijn, viooltjesblad. Basisnoten: gezouten cipres, cederhout, muskus. Deze voedende, hydraterende douchegel reinigt effectief vuil en onzuiverheden, terwijl het van top tot teen verfrissend en verkwikkend werkt. Geranium Nefertum Bath & Shower Gel (300ml) Topnoten: vijgenbladakkoord, bergamot. Hartnoten: geranium, jasmijn. Basisnoten: labdanum, eikenmosakkoord, sandelhout. Durf het ongewone te omarmen met deze intrigerende, inherente androgyne geur. De krachtige bad- en douchegel is perfect voor wie op zoek is naar een onconventionele en kenmerkende signatuurgeur.

Prijs: 62.45   (klik hier voor meer informatie