Molton Brown Re-Charge Zwarte Peper Lichaamsverzorging Geschenkset | 008080159151

De Molton Brown Re-Charge Black Pepper Body Care Gift Set introduceert twee must-have favorieten om elk badritueel te upgraden. Dit duo is verrijkt met houtachtige citrusakkoorden en helpt de huid te reinigen en te parfumeren met een frisse, stimulerende geur.Inhoud set:Re-Charge Zwarte Peper Bad & Douchegel 300mlEen verwennende body wash voor de zelfverzekerde avonturier. Deze douchegel met citrus- en aardnoten roept beelden op van het bergachtige Masaola en de warmte van een gekruid briesje op een warme huid. De formule bevat zwarte peperolie uit Madagaskar voor een raadselachtige, luxueuze toets.Re-Charge Zwarte Peper Bodyscrub Bar 250gOntworpen om te verfijnen, scrubt deze body scrub bar zachtjes uw huid. Een mix van zwarte peperkorrelolie uit Madagaskar, houtachtige vetiver en eikenmos verenigen zich om uw huid en zintuigen energie te geven. De exfoliërende lichaamszeep zorgt voor een zuiverende reiniging en maakt de huid zacht, fris en subtiel geparfumeerd.

Prijs: 42.95   (klik hier voor meer informatie