Molton Brown Re-Charge Zwarte Peper Geur Geschenkset | 008080159335

Geur familie: PikantTopnoten: Zwarte peper, citroen, gember.Hartnoten: Koriander, Basilicum, Viooltjesblad.Basisnoten: Vetiver, Eikenmos, Ambergris.Ontdek Molton Brown’s Re-Charge Black Pepper, een verkwikkende geur die noten van zwarte peper uit Madagaskar, koriander en vetiver combineert.De cadeauset bestaat uit een parfum, douchegel en bodylotion in reisformaat, in een luxe geschenkverpakking. Gun uzelf een moment van zelfzorg en hul uw huid in deze opwekkende en revitaliserende geur.Veganistisch en wreedheid-vrij.Inhoud set:Re-charge Zwarte Peper Eau de Toilette 7.5mlVerlevendig de zintuigen met deze eau de toilette. Het parfum zit in een miniflacon en omhult de huid met een langdurige geur.  Re-charge Zwarte Peper Bad & Douchegel 100mlEen geparfumeerde bad- en douchegel die de huid na het afspoelen voedt, reinigt en subtiel parfumeert.Re-charge Zwarte Peper Body Lotion 100mlEen voedende, geparfumeerde bodylotion die de huid hydrateert en verzacht.

Prijs: 31.95   (klik hier voor meer informatie