Molton Brown Orange & Bergamot Hand Gift Set | 8080152961

Topnoten:sinaasappel, bergamot, mandarijn. Hartnoten:neroli, kardemom, galbanum. Basisnoten:muskus, ylang-ylang, cederhout. Geef uw handen en vingers de verzorging die ze verdienen met de Molton Brown Orange & Bergamot Hand Gift Set. Dit luxueuze duo bevat een luxueuze vloeibare handzeep en lotion, beide met een verkwikkende geur. Of het nu een cadeautje is voor uzelf of voor een geliefde, de geschenkset reinigt en hydrateert de huid en geeft deze nieuwe vitaliteit. De set bevat: Orange & Bergamot Fine Liquid Hand Wash (100ml) Verwen hardwerkende handen met een vochtinbrengende formule verrijkt met aromatische geuren om de huid zacht en schoon te maken. De frisse geur van bergamot en neroli voert u mee naar de sinaasappelgaarden van Sevilla, terwijl uw handen zachtjes worden gereinigd en verfrist. De huid voelt verwend en schoon aan. Orange & Bergamot Hand Lotion (100ml) Deze handlotion met extracten van Sevillasinaasappels, waarvan de geur overeenkomt met die van de bijpassende vloeibare handzeep, kalmeert en verzorgt uw huid. De exotische emulsie smelt moeiteloos op de huid en zorgt voor een sluier van hydraterend comfort; de huidverrijkende eigenschappen geven de handen een gekalmeerd, verwend en comfortabel gevoel.

Prijs: 20.45   (klik hier voor meer informatie