Molton Brown Lily & Magnolia Blossom Body Lotion 300ml | 008080155177

Geef je natuurlijke krullen een boost, met Aveda’s ‘Be Curly’ behandeling. De krulversterker is voorzien van een lichte, luchtige textuur, waardoor hij moeiteloos door uw lokken glijdt. De snel absorberende formule minimaliseert het risico op het achterblijven van zware ophopingen, en zorgt voor meer gedefinieerde, dramatische krullen en twists. Perfect voor mensen die gevoelig zijn voor pluis, want de vriendelijke, natuurlijke ingrediënten helpen glans en glinstering te bevorderen, ze zetten uit wanneer het haar nat is en trekken in wanneer het gedroogd is. Een infusie van tarweproteïne en organische aloë bevordert de illusie van meer veerkracht en body, terwijl een verleidelijk Pure-Fume™ uw lokken omhult met de geur van sinaasappel, bergamot, organische citroen en geranium. Met een formule die voor 95% uit natuurlijke stoffen bestaat, kunt u er zeker van zijn dat alleen de meest voedende bestanddelen helpen om uw krullen te benadrukken.

Prijs: 29.45   (klik hier voor meer informatie