Molton Brown kousenvuller geschenkset | 008080159175

Ontdek de wereld door middel van aroma’s met deze luxe collectie van Molton Brown geparfumeerde bad- en douchegels. Deze kleine traktaties zitten in een feestelijk doosje en kunnen worden gepresenteerd als een luxe geschenk, of worden opgesplitst als kousenvullers.Gemaakt in Engeland.Nooit getest op dieren. Wreedheid-vrij. Veganistisch. Vrij van parabenen, noten, gluten en ftalaten.Inhoud set:Re-charge Zwarte Peper Bad & Douchegel 50mlVurige Roze Peper Bad & Douchegel 50mlSinaasappel & Bergamot Bad & Douchegel 50mlNeon Amber Bad & Douchegel 50mlJasmijn & Zonneroosje Bad & Douchegel 50mlGeranium Nefertum Bad & Douchegel 50mlKustcipres & Zeevenkel Bad- & Douchegel 50mlGingerlily & Magnolia Blossom Bath & Shower Gel 50mlTabak Absolute Bad- & Douchegel 50mlHeerlijke Rabarber & Roos Bad & Douchegel 50ml

Prijs: 45.45   (klik hier voor meer informatie