Molton Brown houtachtige en aromatische kerstcracker | 008080159038

Maak hun december met de Molton Brown Woody and Aromatic Christmas Cracker, gevuld met vier mini douchegels om een luxe reiniging te ondersteunen.Inhoud set:Russisch Leder Bad & Douchegel 50mlTopnoten: Elemi, zwarte thee, purperbasilicum.Hartnoten: Siberische den, tabak, berk.Basisnoten: Vetiver, leer, Cade.Kustcipres & Zeevenkel Bad- & Douchegel 50mlTopnoten: Vijgenblad, kardemom, bergamot.Hartnoten: Marine noten, jasmijn, viooltjesblad.Basisnoten: Gezouten cipres, cederhout, muskus.Re-Charge Zwarte Peper Bad & Douchegel 50mlTopnoten: Zwarte peper, citroen, gember.Hartnoten: Koriander, Basilicum, Viooltjesblad.Basisnoten: Vetiver, Eikenmos, Ambergris.Neon Amber Bad & Douchegel 50mlTopnoten: Mandarijnolie, roze peperkorrel, viooltjesblad.Hartnoten: Tonka Absolute, Cederblad Olie.Basisnoten: Ambroxan, Cistus Absolute, Cederhout Olie.

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie