Molton Brown Houtachtig en Aromatisch Badgeschenkset | 008080159236

Prikkel de zintuigen met Molton Brown’s Woody en Aromatische badset. Met drie revitaliserende geuren, van rijke, lederachtige tinten tot kustnuances, kunt u met dit trio kiezen voor kenmerkende aroma’s die bij uw stemming passen.Inhoud set:Re-charge Zwarte Peper Bad & Douchegel 300mlVurige noten van zwarte peper, citroen en gember openen het geurspoor, versmelten met warme koriander en basilicum in het hart en aardse vetiver in de basis.Kustcipres & Zeevenkel Bad- & Douchegel 300mlDe gel doet denken aan golven die zachtjes kabbelen in echoënde spelonken en voert u mee naar het schiereiland Cape York. De geur opent met verkwikkende topnoten van vijgenblad, kardemom en bergamot en ontketent een verfrissend hart van zeenoten, jasmijn en viooltjesblad.Russisch Leder Bad & Douchegel 300mlDe geurige douchegel wordt gekenmerkt door de koele Siberische den en een dierlijk lederakkoord en heeft een complex, verfijnd aroma met donkere, rokerige ondertonen van tabak en zwarte thee.

Prijs: 62.45   (klik hier voor meer informatie