Molton Brown Heerlijke Rabarber en Roos Hand Geschenkset | 008080159298

Geur familie: Gourmand.Topnoten: Grapefruit, Yuzu, Citroengras.Hartnoten: Rabarberblad, Roos, Spearmint.Basisnoten: Vanille, muskus, gesponnen suiker.Geef het geschenk van luxe met de Molton Brown Delicious Rhubarb and Rose Hand Gift Set, een collectie van drie lichaamsverzorgingen om hardwerkende handen te helpen verzorgen.Inhoud set:Delicious Rabarber & Roos Fijne Vloeibare Handwas 300mlDeze verleidelijke handwash reinigt, hydrateert en verfrist uw huid en laat een lichte geur achter van rabarber uit Yorkshire.Heerlijke Rabarber & Roos Handcrème 40mlEen voedende handcrème om de gestreste huid te voeden en te verzachten.Heerlijke Rabarber & Roos Hand Lotion 300mlDeze lichte handlotion maakt uw huid glad en voedt haar. Gevoed door een heerlijke rabarbergeur.

Prijs: 56.95   (klik hier voor meer informatie