Molton Brown Heavenly Gingerlily Caressing Bathing Oil 200ml | 008080129352

Topnoten: kardemom, gember, kruidnagel.Hartnoten: tuberoos, lelie, tagetes.Basisnoten: cederhout, sandelhout, muskus.Kom tot rust na een inspannende dag met de Molton Brown Heavenly Gingerlily Caressing Bathing Oil. Ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor droge huid, omdat de herstellende bestanddelen de huid voeden en aanvullen.Noten van gember en kruidnagel strelen de zintuigen en voegen een kruidige sensualiteit toe aan de cocktail. Een kloppend hart van tuberoos en lelie laat u denken aan een rustige tuin, de zon die uw huid kust terwijl u op ontdekkingstocht gaat.Afgewerkt met een basis van cederhout en muskus, waardoor de geur zijn crescendo bereikt op een decadente, betoverende manier. 

Prijs: 45.45   (klik hier voor meer informatie