Molton Brown Fruitig en Bloemig Kerstkoekje | 008080159014

De Molton Brown Fruity and Floral Christmas Cracker, de Rolls Royce onder de kousenvullers, is gevuld met de meest bewonderde fruitig-bloemige bad- en douchegels van het merk.Versierd met een op de jaren ’70 geïnspireerd rotanontwerp op 100% tee-vrij papier, is deze geschenkset milieubewust. De vegan shower gels zijn verkrijgbaar in verschillende heerlijke geuren, die een vleugje verwennerij geven aan elk badritueel.Inhoud set:Flora Luminare Bad- & Douchegel 50mlTopnoten: Oranjebloesem, Mandarijn, Ylang-YlangHartnoten: Polynesische Frangipani, Absoluut Jasmijn, Absoluut RoosBasisnoten: Vanille, cederhout, muskus.Jasmijn & Zonneroosje Bad & Douchegel 50mlTopnoten: Framboos, Bergamot, Perzik.Hartnoten: Jasmijn, Osmanthus, Roos.Basis: Labdanum, Patchouli, Muskus.Hemelse Gingerlily Bad & Douchegel 50mlTopnoten: Kardemom, Gember, Kruidnagel.Hartnoten: Tuberoos, Lelie, Tagetes.Basisnoten: Cederhout, sandelhout, muskus.Heerlijke Rabarber & Roos Bad & Douchegel 50mlTopnoten: Grapefruit, Yuzu, Citroengras.Hartnoten: Rabarberblad, Roos, Spearmint.Basisnoten: Vanille, muskus, gesponnen suiker.

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie