Molton Brown Fiery Pink Pepper Geur Geschenkset | 008080159113

Geur familie: Woody.Topnoten: Roze peper, mandarijn, elemi.Hartnoten: Nootmuskaat, gember, jasmijn.Basisnoten: Patchouli, Cederhout, Eikenmos.Ontdek Fiery Pink Pepper, een bekroonde geur van Molton Brown, die roze peperpeulen mengt met gember en patchoeli.De geurcollectie zit in een elegante geschenkverpakking en bestaat uit een parfum in reisformaat, een douchegel en een bodylotion die u omhullen met een verleidelijke, gekruide geur die u niet snel zult vergeten.Gemaakt in Engeland.Inhoud set: Vurige Roze Peper Eau de Toilette 7.5mlEen zwoele geur die de zintuigen prikkelt met zijn unieke mix van noten en u omhult in een langdurige mantel van aroma. Gepresenteerd in een tas formaat flacon.Vurige Roze Peper Bad & Douchegel 100mlEen geurige body wash die schuimt tot een zacht schuim, onzuiverheden wegspoelt en de huid kust met zijn langdurige geur.Vurige Roze Peper Body Lotion 100mlEen ultra-hydraterende emulsie die droogheid onmiddellijk uitroeit en de huid zacht maakt.

Prijs: 31.95   (klik hier voor meer informatie