Molton Brown Feestelijke Bauble Geschenkset | 008080159137

De Molton Brown Festive Bauble Gift Set is ontworpen voor ongeëvenaarde verwennerij. Met drie vakantiegeuren in een decoratieve, feestelijke verpakking is deze collectie het perfecte geschenk – voor uzelf of voor een geliefde. Gevat in een klassieke rotan doos uit de jaren 1970, gemaakt van 79% gerecycled materiaal en 21% boomvrij papier.Veganistisch en wreedheid-vrij.Vrij van gluten, noten, parabenen en ftalaten.Inhoud set:Jubilant Den & Patchouli Feestelijke Bauble 75mlEen luxueuze douchegel, vol met groene noten van dennen en patchoeli.Muddled Plum Feestelijke Bauble 75mlDeze douchegel verwijdert onzuiverheden en laat de huid zachtjes geuren naar rijke, vakantiepruimen.Vintage met Vlierbloesem Feestelijke Kerstbal 75mlDeze bad- en douchegel, die de huid in een reinigende deken hult, bruist van energie en wordt aangedreven door een vintage vlierbloesemgeur.

Prijs: 39.95   (klik hier voor meer informatie