Molton Brown Citrus en Fruitige Hand Geschenkset | 008080159274

Verwen iemand deze Kerst met de Molton Brown Citrus en Fruitige Hand Geschenkset. De set zit in een recyclebare geschenkverpakking en bestaat uit een trio luxueuze handwasjes, elk met hun eigen signatuurgeur om de zintuigen op te vrolijken. De zachte formule verandert in een rijk schuim dat de huid reinigt, voedt en verzacht.Veganistisch en wreedheid-vrij.Inhoud set:Fijne Kustcipres & Zeevenkel Vloeibare Handwas 300mlGeur familie: MarineTopnoten: Vijgenblad, kardemom, bergamot.Hartnoten: Marine noten, jasmijn, viooltjesblad.Basisnoten: Gezouten cipres, cederhout, muskus.Delicious Rabarber & Roos Fijne Vloeibare Handwas 300mlGeur familie: GourmandTopnoten: Grapefruit, Yuzu, Citroengras.Hartnoten: Rabarberblad, Roos, Spearmint.Basisnoten: Vanille, muskus, gesponnen suiker.Sinaasappel & Bergamot Fijne Vloeibare Handwas 300mlGeur familie: CitrusTopnoten: Sinaasappel, Bergamot, Mandarijn.Hartnoten: Neroli, kardemom, galbanum.Basisnoten: Muskus, Ylang-Ylang, Cederhout.

Prijs: 56.95   (klik hier voor meer informatie