Molton Brown Bloemen en Kruidige Badgeschenkset | 008080159212

Dompel jezelf onder in geurige weelde met de Floral and Spicy Bathhing Gift Set, een trio van geparfumeerde bad- en douchegels van Molton Brown. De heerlijke mengsels zorgen voor een zachte reiniging en omhullen uw huid in een aromatische zaligheid. Elegant gepresenteerd in een geschenkdoos gemaakt van gerecycled materiaal.Vrij van parabenen, gluten, noten en ftalaten. Wreedheid-vrij.Gemaakt in Engeland.Inhoud set: Vurige Roze Peper Bad & Douchegel 300mlEen smeulende compositie van pittige roze peper, levendige gember en verleidelijke patchoeli.Jasmijn & Zonneroosje Bad- & Douchegel 300mlEen verleidelijke en gedurfde vrouwelijke geur die de zintuigen prikkelt met een evenwichtige symfonie van fruitige bloemen en verwarmende labdanum.Sinaasappel & Bergamot Bad & Douchegel 300mlFris en energiek, deze citrusachtige mix combineert Sevilliaanse sinaasappel en mandarijn met gekruide bloemen en muskusachtig cederhout.

Prijs: 62.45   (klik hier voor meer informatie