Molton Brown Aromatisch en Houtachtig Geschenkset | 8080158475

Voel je verkwikt met de Molton Brown Aromatic and Woody Gift Set. De set bestaat uit een duo van bad- en douchegels en zit boordevol rijke, stimulerende noten, perfect voor uw ochtendritueel.Elke body wash vormt een rijk schuim dat helpt om de huid diep te reinigen en te hydrateren, terwijl het een delicate geur afgeeft die ook na het afspoelen blijft hangen. Van een mix van vurige pimento en rokerige tabak tot pittige noten van citroen en bergamot, het duo geeft de huid een fris en gerevitaliseerd gevoel.Inhoud set:Vlamboom & Pimento Bad- & Douchegel 300mlOpmerkingen: Pimento, zoethout en tabakVerkwikkende Suma Ginseng Bad & Douchegel 300mlOpmerkingen: Citroen, Bergamot en Patchouli

Prijs: 29.45   (klik hier voor meer informatie