Molton Brown Adventskalender | 008080159311

Laat Molton Brown u geurig aftellen naar Kerstmis met deze luxe adventskalender. Achter elk raam zit een aromatische verrassing verborgen, van parfums en handcrèmes tot kaarsen en badzout.Scroll naar beneden om te zien wat er in zit..        ***SPOILER ALERT***De Advent Kalender bevat:Jubilant Den & Patchouli Feestelijke Bauble 75mlJubilant Pine & Patchouli Eau de Toilette Reisdoosje Navulling 7.5mlGeur ReisetuiSinaasappel & Bergamot Bad & Douchegel 100mlJubilant Den & Patchouli Body Lotion 100mlHeavenly Gingerlily Eau de Toilette Reisdoosje Navulling 7.5mlFiery Pink Pepper Eau de Parfum Reisdoosje Navulling 7.5mlHeerlijke rabarber & roos bruisende lichaamsolie 45mlHeerlijke Rabarber & Roos Mini KaarsRe-charge Black Pepper Eau de Parfum Reisdoosje Navulling 7.5mlKustcipres & Zeevenkel Bad & Douchegel 100mlFiery Pink Pepper Fijne Vloeibare Handwas 100mlKustcipres & Zeevenkel Eau de Toilette Reisverpakking Navulling 7.5mlKustcipres & Zeevenkel Badzout 25gMesmerising Oudh Accord & Gold Eau de Parfum Reisdoosje Navulling 7.5mlSinaasappel & Bergamot Body Lotion 100mlDelicious Rabarber & Roos Fijne Vloeibare Hand Wash 100mlVurige Roze Peper Handcrème 40mlAnti-vermoeidheid Bai Ji Ooggel 15mlFlora Luminare Handcrème 40mlBetoverende Oudh Accord & Goud Mini KaarsBetoverende Oudh Accord & Goud Kostbare Badolie 45mlVitamine Lipsaver 10mlVintage met Vlierbloesem Feestelijke Kerstbal 75ml

Prijs: 220.45   (klik hier voor meer informatie