Michael Kors Set | 022548082171

Topnoten: Italiaanse bergamot, Siciliaanse mandarijn, amandelmelk, roze peper.Hartnoten: Jasmine Grandiflorum Absolute, Dianthus, Jasmine Sambac Absolute, Heliotroop.Basisnoten: Cashmeran hout, benzoë Siam, sandelhout Sri Lanka.Geef het cadeau van haar kenmerkende geur deze kerst met de Michael Kors Wonderlust Set. Met een Eau de Parfum van 50 ml, een bodylotion en een minigeurtje in handtasformaat heeft deze set alles wat je nodig hebt om een langdurig geurspoor te creëren.Inhoud set:Wonderlust Eau de Parfum 50ml, 4mlFrisse bloemen sprankelen over sprankelende citrus en specerijen. Deze romantische vrouwelijke geur vangt de levendigheid van het leven en inspireert tot spontaniteit en passie.Wonderlust Body Lotion 75mlVoeg een laagje van deze geparfumeerde vochtinbrengende crème toe aan uw parfum voor extra intensiteit en een lange levensduur.

Prijs: 79.45   (klik hier voor meer informatie