Men Rock The Life Shaver (Sicilian Lime Shave Cream, The Brush) | 647341250239

Men Rock presenteert The Life Shaver; een scheercrème en traditionele scheerkwast waarmee u zich perfect verzorgd voelt. Het is verpakt in een geschenkverpakking en zo een ideale verwennerij voor de man die er graag op zijn best uitziet. De set bevat: Shaving Brush Een must-have hulpmiddel met zachte, synthetische borstelharen die het gezichtshaar effectief optillen voor een gladde, comfortabele scheerbeurt. Met een ergonomisch handvat creëert de duurzame borstel een superieur schuim zodat u elke keer opnieuw een hoogwaardige scheerbeurt kunt bereiken. Helpt oppervlakkige dode huidcellen weg te borstelen die het glijden van uw scheermes kunnen hinderen. Sicilian Lime Shave Cream Een voedende formule die gezichtshaar verzacht en optilt als voorbereiding op het scheren. De niet-vette crème vormt een beschermende barrière over het huidoppervlak en zorgt ervoor dat uw scheermes moeiteloos en met minimale wrijving over de huid glijdt. De huid voelt zacht en comfortabel aan en is subtiel geparfumeerd met noten van Siciliaanse limoenen.

Prijs: 28.45   (klik hier voor meer informatie