Men Rock Soothing Beard Care Kit – Beardy Beloved (Beard Shampoo, Beard Balm, Moustache Wax, Beard Comb) | 617375451766

De Men Rock Beardy Beloved Beard Care Kit, ter waarde van €42 houdt uw baard in tiptop conditie en bevat de ideale tools voor een elegant en verzorgd uiterlijk. De kit bevat: Men Rock Beard Soap (100ml) Hiermee verwijdert u alle dode huidcellen en voedselresten die in de loop van de dag in uw baard belanden en wordt uw baard helemaal schoon. De zeep met de verleidelijke geur van eikenmos is bedoeld voor mannen met baarden en verwijdert ook hardnekkige resten van verzorgingsproducten. Men Rock Soothing Beard Balm (100ml) De eerste leave-in hydraterende conditioner voor uw baard. De balsem met de subtiele geur van eikenmos is speciaal samengesteld voor gezichtsbeharing en de huid daaronder, helpt tegen jeuk en maakt dikke haren zachter. Men Rock Sandalwood Styling Wax Verandert uw bovenlip in een kunstwerk binnen luttele minuten. Deze wax kan zowel op de snor als op de baard worden gebruikt om ze in model te brengen en in bedwang te houden. De naar sandelhout geurende magie is ideaal om van uw snor iets moois te maken. Een klein doosje vruchtenhartjes Een extra accent om de liefde te delen

Prijs: 33.95   (klik hier voor meer informatie