Maybelline Makeup Salon Approved for Her | 5021044129026

Probeer de salonwaardige produkten van Maybelline uit bij u thuis.De set bevat:Falsies Lash Lift Mascara (9.5ml)Het neusje van de zalm voor wie met mooie wimpers wil knipperen. De mascara heeft direct effect, en is snel en probleemloos aan te brengen voor een extra dramatische en volumineuze look. Met een dubbel gebogen borstel die extra lengte toevoegt, wordt de formule die vol vezels zit gelijkmatig verdeeld, zodat het niet gaat klonteren en uw wimpers veel voller lijken. Deze mascara blijft van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds mooi zitten. Bovendien veegt deze mascara niet snel uit en wordt hij niet klonterig, en ziet u er de hele dag door goed uit.Tattoo Liner Liquid Ink Long Lasting Eyeliner (2.5ml)Deze vloeibare, gitzwarte eyeliner kunt u heel nauwkeurig op uw oogleden aanbrengen met een enkele streek. De zwarte eyeliner heeft een intense kleur en blijft tot wel 36 uur lang zitten, zodat u uw make-up de rest van de dag niet meer hoeft bij te werken. Dankzij de fijne punt kunt u met dit produkt een bescheiden kattenoog tekenen of een opvallende winged liner look, al naar gelang uw stemming. Deze vloeibare eyeliner van Maybelline geeft u de ultieme controle als u uw ogen opmaakt, met een no-nonsense aanpak zonder geknoei, terwijl u de eyeliner met remover in één poetsbeweging kunt verwijderen.Color Sensational Made For All Lipstick (10g)Deze lipsticks hebben een super crèmige formule, die soepel over de lippen glijdt voor een prettig en langdurig draagcomfort. Sheaboter en honing houden de tere huid zacht en gevoed, terwijl de kogelvormige punt zorgt voor ultieme controle en precisie. Verwacht uw meest in het oog springende lippenstift tot nu toe.Color Sensational Shaping Lip Liner (5g)Met deze Lipliner creëert u de perfecte mond met een indrukwekkende afwerking waar u lang plezier van heeft. Met deze lipliner met anti-vlek- en anti-veegformule krijgt u gladde, mooi gevormde lippen die lang mooi blijven.

Prijs: 33.95   (klik hier voor meer informatie