Maybelline Makeup Jet Setter Travel Kit for Her | 5021044129040

Maak kennis met de perfecte reisgenoot van Maybelline New York – alles wat u nodig heeft voor die langverwachte reis.De set bevat:Maybelline Lash Sensational MascaraDe beste Mascara van de UK moet u altijd bij u hebben voor een natuurlijke lengte en look die de hele dag meegaatGarnier Micellar Water Sensitive Skin (100ml)Verwijder uw make-up makkelijk en snel met dit micellaire water in een praktische reisverpakking.Maybelline Colour Sensational Blushed Nudes LipstickDe perfecte nude lipstick voor een nonchalante vakantielook.Maybelline Baby Lips Lip BalmHoud die lippen gehydrateerd bij elk type weer.Baby Skin Pore Eraser PrimerMet deze egaliserende primer heeft u een perfecte basis voor uw make-up.Maybelline Cheek Heat Sheer Gel Blusher.Deze egaliserende primer vormt de beste basis voor de make-up Cheek Heat Sheer Gel van Maybelline.

Prijs: 39.95   (klik hier voor meer informatie