Matrix Total Results High Amplify Volumising Dry Shampoo For Fine, Flat Hair 176ml | 884486442277

Voor degenen die het wassen van hun haar willen uitstellen, is de Matrix Total Results Dry Shampoo de perfecte traktatie. De droogshampoo helpt overtollige olie en zweet te absorberen en creëert de illusie van schone lokken. De formule is veelzijdig en geeft ook een volumineus effect vanaf de wortel. Superfijn zetmeel brengt fijn product aan dat extra gewicht weerstaat, wat betekent dat uw style licht blijft. De droogshampoo zit in een handige sprayflacon en verdeelt zich gelijkmatig over uw manen, voor een evenwichtige dekking, elke keer weer. De stylingbehandeling geeft het haar onmiddellijk een oppepper en verfrist het haar van de tweede dag, zodat het er nog beter uitziet.

Prijs: 11.45   (klik hier voor meer informatie