Matrix Hello Blondie Trio | 3474630741751

Verfris gehighlight haar met het Matrix Hello Blonde Trio. Deze set bevat drie krachtige formules om de blonde lokken te reinigen, te verzorgen en te verjongen. De set bevat: Hello Blondie Shampoo (300ml) Herstel de helderheid van uw blondine met deze deskundige shampoo. De shampoo heeft een rijk, crèmig schuim en helpt glansloze highlights weer levendig en gezond te maken. De formule is gebaseerd op een mengsel van kamille- en panthenolextracten onder de Defence 360° Technology. Samen werkt het om de glans te versterken en tegelijk de levendigheid van blonde tinten te versterken. De shampoo verfrist het blonde haar onmiddellijk en maakt de lokken schoon, fris en vol leven. Hello Blondie Conditioner (300ml) Voed en versterk met deze lichtgewicht conditioner. De conditioner is speciaal ontworpen voor blond haar en helpt het vocht vast te houden, terwijl de helderheid van uw kleur behouden blijft. De Defence 360° Technologie verenigt kamille- en panthenolextracten om de lokken te versterken en te verzachten. Dit helpt op zijn beurt om heldere, stralende blonde tinten te versterken. De conditioner probeert een verblindende glans te creëren, waardoor de lokken een gladdere, zijdezachtere textuur krijgen. High Amplify Dry Shampoo (176ml) Een perfecte cheat-treat voor elke stijl. Deze droogshampoo helpt overtollige olie en zweet te absorberen, waardoor u de illusie van schone lokken krijgt. De formule is veelzijdig en geeft ook een volumineus effect vanaf de wortel. Superfijn zetmeel brengt fijn product aan dat extra gewicht weerstaat, wat betekent dat uw style licht blijft. De droogshampoo zit in een handige sprayflacon en verdeelt zich gelijkmatig over uw manen, voor een evenwichtige dekking, elke keer weer. De stylingbehandeling geeft het haar onmiddellijk een oppepper en verfrist het haar van de tweede dag, zodat het er nog beter uitziet.

Prijs: 28.45   (klik hier voor meer informatie