Mama Mio Supersize Bundle | 5060746514280

Verlies nooit een glansmoment met de Mama Mio Supersize Bundle. Vol met producten die ervoor zorgen dat u de illusie van een strakke, stevige huid behoudt tijdens uw zwangerschap, met vriendelijke, zachte ingrediënten die voeden en diep hydrateren. Vitamine- en antioxidantrijke componenten creëren een krachtige sluier van bescherming tegen harde externe agressors, die mogelijk kan leiden tot droogte en irritatie, waardoor u met een gerust hart en de geruststelling die u verdient de dag kunt beginnen. Vegan en diervriendelijk. De set bevat: The Tummy Rub Oil (200ml) Behoud het uiterlijk van de gladde, soepele huid die u verdient door de zwangerschap, met de buikolie. Geformuleerd om het verschijnen van striae te verminderen, de voedende maar lichte buikolie glijdt over de huid en beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf. De buikolie, die vol zit met natuurlijke, plantaardige ingrediënten, werkt om de illusie van een strakkere, gladdere huid te creëren, zodat u zich zo krachtig en zelfverzekerd mogelijk kunt voelen. De olie is doordrenkt met een Omega Rich Skin Stretch Complex, vol met Avocado, Rosehip, Inchi en Argan Oliën, die rijk zijn aan Omega 3, 6 en 9. Dit bevordert de elasticiteit van de huid, terwijl vitamine E, kokosnoot, zoete amandel en olijfoliën kalmerende en herstellende eigenschappen hebben die de huid stevig houden. Verrijkt met een 100% natuurlijke geur die bestaat uit sappige Citrus, verse sinaasappel en Bergamot, stimuleert de heerlijk gemengde cocktail van geuren de zintuigen, zo bent u klaar om de dag te beginnen. Een klein beetje is meer dan genoeg, één pompje zou het grootste deel van uw babybuik moeten bedekken. Dankzij de recycleerbare fles kunt u zeker van zjin dat u milieubewust bezig bent én bewust bezig bent met uw huid. The Tummy Rub Butter (240ml) Geniet van een zijdezachte, boterzachte huid die veerkrachtig is en bestand tegen zwangerschapsstriemen terwijl uw babybuikje groeit. Met een reeks zwangerschapsveilige lichaamsverzorgingsproducten zoals de bekroonde Tummy Rub Butter, kunt u genieten van een zijdezachte, boterzachte huid die veerkrachtig is en bestand tegen zwangerschapsstriemen terwijl uw babybuikje groeit. Klinisch bewezen om de elasticiteit van uw huid te behouden en te onderhouden, maakt de rijke, fluweelzachte boter de huid glad, vult het de vochtbalans aan en biedt het optimale bescherming met een heleboel krachtige, natuurlijke ingrediënten. Mama Mio’s unique Omega Rich Skin Stretch Complex – een unieke mix van oliën afkomstig van Avocado, Inchi en Argan – helpt uw huid negen maanden lang elastisch te houden. De moisturerende crème met een dikke structuur, die vol zit met omega (3,6 en 9) vetzuren en antioxidanten, smelt snel in de huid zonder dat het plakkerig of vettig wordt. Biologische oliën (Argan, Kokosnoot en Avocado) met Sheaboter om uw buik, borsten, heupen en dijen te beschermen tegen striae en jeuk, en antioxidant vitamine E om intensief te hydrateren. Doordrenkt met een opwekkende citrusgeur (van sinaasappel, bergamot, mandarijn, mei chang en limoen), transformeert het de droge huid en herstelt het de zachte en soepele textuur door middel van een onmiddellijke dosis hydratatie voor een betere weerstand.

Prijs: 55.45   (klik hier voor meer informatie