Lynx Bodyspray Black 150ml | 8712561614023

Lynx Black Body Spray maakt deel uit van de Lynx verzorgingslijn voor mannen en is een subtiele, verfijnde geur voor mannen met bescherming tegen geurtjes. Met Lynx Black Body Spray maakt u een statement door de kracht van understatement te omarmen door een subtiele geur te combineren met noten van bergamot, rozemarijn en cederhout, zodat u indruk kunt maken zonder over de top te gaan. Een paar snelle verstuivingen volstaan voor een langdurige, heerlijk ruikende geur die een blijvende indruk maakt. Blijf de hele dag fris met Lynx Body Sprays. Hoe gebruikt u het. Schud de bus goed en houd hem op 15 cm afstand van uw borst en lichaam. Spuit in een goed geventileerde ruimte voor een goede bescherming tegen stijlbedreigende geurtjes. Wat de gelegenheid ook is, het gaat de hele dag door. Vermijd contact met uw ogen en de beschadigde huid. Stop het gebruik als huiduitslag of irritatie optreedt. Wilt u meer? Deze klassieke mannengeur is nu verkrijgbaar als 48-uurs anti-transpirant en is ontworpen om u koel en droog te houden, waar de hitte ook vandaan komt. Geef uw bescherming tegen transpiratie een boost met Lynx Black Anti-transpirant 150ml en probeer het naast onze Lynx Black Body Wash 250ml. Probeer ook eens Lynx Daily Fragrance, een geraffineerde geur en een alledaagse geur voor mannen. Dagelijks gebruiken door op hals en polsen te verstuiven. Verfris uw stijl met Lynx Signature, Urban & Ice Chill Daily Fragrance 100ml. Meer informatie vindt u op lynxformen.com/uk. Lynx Heren deodorant zijn verkrijgbaar in reisformaat mini deodorant. U vindt ons in de reisdeodorantafdeling van het reis/vakantie gangpad.

Prijs: 4.45   (klik hier voor meer informatie