Lynx Antiperspirant Black 150ml | 8712561620819

Lynx Black Anti-Perspirant maakt deel uit van verzorgingslijn voor mannen van Lynx. Het biedt 48 Hour Fresh Protection om ervoor te zorgen dat u droog en beschermd blijft. Wat uw stijl ook is, het laat u niet in de steek. Met een subtiele, verfijnde mannenparfum – Een moderne mannelijke geur. De geur hoeft niet zoveel moeite te doen. Het laat zich opmerken door noten van watermeloen, bergamot en bevroren peer. Draai eerst aan de dop en richt dan op uw oksels voor langdurige bescherming en voor een heerlijk ruikende geur die een blijvende indruk maakt. Lynx Black Anti-Perspirant Deodorant biedt tot 48 uur bescherming tegen transpiratie, zodat u (en uw shirts) fris en schoon blijven aanvoelen. Geef uw stijl een boost met Lynx Black Body Spray 200ml en Lynx Black Body Wash 250ml. Wat de gelegenheid ook is, het gaat de hele dag mee. Blijf de heel dag fris met de anti-perspirants van Lynx. Vermijd contact met uw ogen en de beschadigde huid. Stop het gebruik als huiduitslag of irritatie optreedt. Vind uw magie met Lynx nieuwe verzorgingslijn voor mannen. Probeer ook eens Lynx Daily Fragrance, een geraffineerde geur en een alledaagse, fijne geur voor mannen. Gebruik het dagelijks door op de hals en polsen te verstuiven. Verfris uw stijl met Lynx Signature, Adrenaline and Urban Daily Fragrance 100ml. Vind uw magie en kom meer te weten op lynxformen.com

Prijs: 3.95   (klik hier voor meer informatie