Lynx Africa Bundle | 8710847925085

Ontdek de iconische geur van Lynx Africa met deze drie verzorgingsproducten voor het lichaam. De set bevat: Lynx Africa Shower Gel (500ml) Beleef een intense en verkwikkende Lynx Africa Shower gel, onze best verkopende geur al meer dan tien jaar. Met zijn pittige geur van geperste mandarijn en sandelhout zal deze douchegel voor mannen snel uw nieuwe favoriete douche-essential worden voor uw dagelijkse routine. Begin uw dag goed met de Lynx Africa-lijn, die bestaat uit een douchegel, een bodyspray, een antitranspiratiemiddel, doucheschuim en een dagelijks parfum voor een allround frisheid. Voor het beste resultaat knijpt u onze geparfumeerde douchegel in de handen, laat het schuimen, wrijf het over uw hele lichaam en spoel het goed af. Voel u de hele dag fris, schoon en lekker ruikend met onze douchegel. Deze dermatologisch geteste body wash is er ook in een verpakking van 250 ml douchegel, zodat u nog meer frisheid krijgt. Waarom probeert u ook niet onze Lynx Daily Fragrance – een alledaags parfum voor mannen met een verfijnde geur? Dagelijks gebruiken door op hals en polsen te sprayen en uw stijl op te frissen. Kom meer te weten door Lynx te volgen op Instagram en vergeet ook niet een kijkje te nemen op onze website en ons YouTube-kanaal. Bij Lynx geloven wij dat een goede dag begint met een goede douche, en er is geen betere douche dan een Lynx douche. U zult er misschien de wereld niet mee veroveren, maar u voelt zeker dat u dat wel kunt. Eigenlijk zou u het gewoon eens moeten proberen. Wat u ook beslist, vergeet niet dat Lynx altijd aan uw zijde staat. Lynx Antiperspirant Africa (150ml) Lynx Limited Edition Africa 25 Years Anti-transpirant Deodorant Spray voor Mannen helpt u fris en in controle te blijven. Onze deodorant, die 48 uur lang bescherming biedt tegen overmatig zweten, helpt u fris en zelfverzekerd te blijven, en klaar voor alles wat op u afkomt. Deze anti-transpiratiespray houdt u niet alleen doeltreffend droog, maar heeft ook een unieke, mannelijke geur. Een exotische mix van Afrikaans geïnspireerde geuren die tot 48 uur lang bij u blijven, en die al 25 jaar bestaat. Met deze Limited Edition Lynx Africa halen wij de beste herinneringen aan de legendarische ’95 naar boven. Kijk terug en denk eraan: met Lynx kunt u vertrouwen hebben, ongeacht de omstandigheden. Doe wat u wilt, terwijl wij ervoor zorgen dat u zich fris en verkwikt voelt. Lynx werd in 1985 in het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerd. Lynx, de eerste bodyspray die als zelfstandig merk op de markt werd gebracht, was oorspronkelijk verkrijgbaar in drie geuren: Amber, muskus, en kruiden. Sindsdien heeft het Lynx Institute of Attractiveness niet alleen tientallen heerlijke geuren gecreëerd, maar ook douchegels en haarstyling- en shampoo-producten. Wij streven ernaar u een voorsprong te geven in het paringsspel. Dit product is dermatologisch getest en heeft een neutrale pH, zodat niets u kan tegenhouden of zelfs maar afremmen in uw dagelijkse avontuur. Hoe gebruikt u het? Schud de bus goed en houd hem op 15 cm afstand van uw oksels. Spuit in een goed geventileerde ruimte voor een goede bescherming tegen stijlbedreigende geurtjes. Vermijd contact met de ogen en de beschadigde huid. Lynx Bodyspray Africa (150ml) Lynx Africa Bodyspray is een eersteklas aërosol die uw huid verfrist en 48 uur lang bescherming biedt tegen geurtjes. Het is niet alleen een bodyspray voor mannen, maar ook een bodyspray voor jongens, met een exotische geur die zowel universeel als klassevol is, op elke leeftijd. Verrijk uw mannelijkheid met warme Afrikaanse kruiden en aroma’s. Lynx werd in 1985 in het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerd. Lynx, de eerste bodyspray die als zelfstandig merk op de markt werd gebracht, was oorspronkelijk verkrijgbaar in drie geuren: Amber, muskus en kruiden. Sindsdien heeft het Lynx Institute of Attractiveness niet alleen tientallen heerlijke geuren gecreëerd, maar ook douchegels, haarstyling- en shampo-producten. Wij streven ernaar u een voorsprong te geven in het paringsspel. Er is niets beter dan wat fijne deodorant op uw huid te gebruiken wanneer u uw huis verlaat. U zult er misschien niet de wereld mee veroveren, maar u zult zeker het gevoel hebben dat u dat wel kunt, want Lynx Africa bodyspray voor mannen biedt een verleidelijke geur en een langdurige bescherming. Wat u ook beslist, vergeet niet dat we altijd aan uw zijde staan. Uw doelen zijn onze doelen. Hoe gebruikt u het? Schud de bus goed, en houd hem 15 cm van uw borst en lichaam af, en spuit in een goed geventileerde ruimte. Vermijd contact met uw ogen en de beschadigde huid. Voor het beste resultaat gebruikt u het samen met andere Lynx producten.

Prijs: 12.45   (klik hier voor meer informatie