Liz Earle Revitalised Eyes Collectie | 5000167334456

De Liz Earle Revitalised Eyes Collection is verrijkt met krachtige plantaardige ingrediënten en biedt een complete routine om de ogen te verfrissen en te kalmeren. Compleet met een herbruikbare toilettas voor het opbergen van uw oogverzorgingsbenodigdheden.Inhoud set:Eyebright verzachtende oogreiniger 150mlEen niet-vette, zachte oogreiniger die sporen van oogmake-up verwijdert en tegelijkertijd de gevoelige huid rond de ogen helpt te verzachten en hydrateren.Superskin™ Oogcrème 15mlEen liftende, verstevigende en verhelderende oogcrème die donkere kringen, rimpels en wallen aanpakt dankzij een mix van paracressbloem-, granaatappel- en groene thee-extracten.Herbruikbare Gezichtspads x4Herbruikbare wattenschijfjes van zuiver katoen die in de oogdouche worden gedrenkt en over het oog worden gehaald om make-up op milde wijze te verwijderen.Witte kwarts oogknopEen oogknop van witte kwarts, ontworpen om de huid te masseren om het gevoel van spanning rond het oog te helpen verlichten en een steviger uiterlijk te ondersteunen.

Prijs: 56.95   (klik hier voor meer informatie