Living Proof The PhD Set | 840216930957

Breng je lokken weer tot leven met de Perfect Hair Day™ cadeauset van Living Proof. Inclusief de best verkopende shampoo, conditioner en Weightless haarmasker, werkt het innovatieve trio samen om glanzend, volumineus en gezond haar te behouden.Inhoud set: Perfect Hair Day™ Shampoo 236mlWas je weg naar zacht, glanzend haar. Ideaal voor alle haartypes, de voedende en revitaliserende formule reinigt en verfrist van de haaraanzet tot in de punten Perfect Hair Day™ Conditioner 236mlEen zijdezachte, gewichtloze formule omhult de lokken om hydratatie en kracht te helpen herstellen, en maakt de haarvezel gladder voor een betere handelbaarheid en minder pluis.Perfect Hair Day™ Gewichtloos Masker 200mlEen heerlijke cocktail van superrijke extracten versterkt de glans en beschermt je haar tegen de beproevingen van het dagelijkse leven. Dit innovatieve masker is ontworpen om tot 70% vermindering van afbreken te laten zien na slechts één keer gebruik.

Prijs: 57.95   (klik hier voor meer informatie