Living Proof Perfect Hair Day (PhD) Conditioner 710ml | 855685006256

Creëer een vlekkeloos canvas met de Real Techniques Miracle Complexion Sponge en Miracle Powder Sponge. Deze sponsjes helpen u uw creativiteit de vrije loop te laten en zijn ontworpen om elk element van uw make-up routine te verfijnen. De set bevat: Miracle Complexion Powder Sponge De beautyblender is het perfecte gereedschap voor het aanbrengen van vloeibare concealers, foundations, poeders en zelfs crèmekleurige blushers of contouren, en neemt de optimale hoeveelheid product op, en fixeert uw make-up op zijn plaats voor een ultieme levensduur. De spons, gemaakt met revolutionaire schuimtechnologie, heeft een afgeronde kant om te mengen, en een platte rand voor scherpe lijnen bij het bakken. Dankzij de spitse punt kunt u het product nauwkeurig aanbrengen, tot in de kleinste hoekjes. U kunt het nat of droog gebruiken voor een dekking op maat; gebruik een lichte, stuiterende, stippelende beweging om het product in uw huid te werken zonder te slepen, om een naadloze vermenging te bereiken en een natuurlijk ogende en gelijkmatige sluier te creëren. Tip: Omdat de Miracle Complexion Poederspons rechtstreeks in contact komt met uw huid, MOET u zorgen dat hij brandschoon is voor elk gebruik. Geschikt voor poeder-, crème- en vloeibare make-up producten. Latexvrij. Miracle Complexion Sponge De 3-in-1 make-up blender, gemaakt door de Youtube make-up artiesten Sam en Nic Chapman, heeft drie verschillende oppervlakken waarmee u uw make-up optimaal en op maat kunt aanbrengen. De afgeronde zijkanten blenden moeiteloos grote delen van het gezicht met een ‘stippling’ actie, terwijl de precisietip perfect oneffenheden camoufleert en kleinere gebieden aanpakt. De platte rand kan gebruikt worden om foundation en concealer professioneel te mengen in de contouren rond de ogen en de neus voor een heldere, geaccentueerde basis.Ideaal voor poeder, crème en vloeibare make-up producten. Bereik hoogwaardige resultaten met een professioneel gladde en egale finish. De spons bevat geen latex.

Prijs: 52.45   (klik hier voor meer informatie