Living Proof No Frizz Free Your Hair Kit | 5056264703343

Geef uw haar de verlichting die het nodig heeft met de ontgiftende productencollectie van Living Proof. Bevat een hele reeks formules die uw lokken hun natuurlijke uitstraling teruggeven. Perfect voor iedereen die het gevoel heeft dat siliconen het haar hebben aangetast. Met elke fles in deze set uit de Perfect Hair Day-lijn kunt u al uw favoriete looks creëren en slap en futloos haar vaarwel zeggen. De set bevat: PhD Shampoo (57ml) Verbeter de gezondheid van uw haar met een innovatieve cleanser die u helpt om uw lokken minder vaak te wassen. De voedende shampoo is gebaseerd op de Healthy Hair Molecule van het merk om de haarschubben glad te strijken en het haar tegen beschadiging te beschermen. Vuil en overtollig talg worden deskundig verwijderd en uw haar voelt fris en schoon aan. Reken op gezonder uitziende resultaten, zowel onmiddellijk als na verloop van tijd. PhD Conditioner (57ml) De zijdezachte, gewichtloze formule omhult de lokken en herstelt hydratatie en kracht. Daarnaast wordt de haarvezel gladder om de handelbaarheid te verbeteren en kroezen te temmen. De conditioner is gebaseerd op de exclusieve Healthy Hair Molecule van het merk en zorgt voor zachte, glanzende en gerevitaliseerde resultaten. PhD 5-in-1 Styling Treatment (57ml) In slechts één eenvoudige stap maakt de gepatenteerde Healthy Hair Molecule en Thickening Molecule van het merk het haar glad, voller en wordt het verzorgd, versterkt en gepolijst. De voedende verzorging voedt en hydrateert het haar, temt pluizig haar, voorkomt dat het afbreekt, voor een zachtere, soepelere haarvezel. Biedt bescherming tegen hitte tot 230 °C. De kleurveilige formule geeft uw lokken veerkracht, glans en zichtbare gezondheid. PhD Dry Shampoo (53ml) De siliconenvrije reiniger is gemakkelijk aan te brengen en maakt gebruik van de Triple-Action Cleaning Technology van het merk om olie, zweet en geurtjes te absorberen zonder poederige resten achter te laten. De droogshampoo is geschikt voor alle haarkleuren en -types en bevat een geur die de hele dag door voor een fris gevoel zorgt. PhD Triple Detox Shampoo (9ml) Deze kleurveilige shampoo lost op milde wijze overtollige aanslag op, veroorzaakt door vervuiling, producten en hard water, en zorgt voor schone, gladde en beter handelbare lokken wanneer u ze uitspoelt. De krachtige shampoo zorgt voor een intense detox en helpt gestreste lokken te revitaliseren. Het haar wordt ontdaan van vuil en restjes voor een sterkere, glanzende en zijdezachte haardos.

Prijs: 32.95   (klik hier voor meer informatie