Living Proof Full Free Your Hair Kit | 5056264703336

Breng vette of gemengde huidtypes weer in balans met deze innovatieve huidverzorgingsheld. De Ordinary 100% Niacinamide Powder heeft een fijne poedertextuur en biedt een wateroplosbare vorm van vitamine B3. Dit veelzijdige actieve ingrediënt staat bekend om zijn veelzijdige voordelen voor de huid. Het helpt de zichtbare talgactiviteit in balans te brengen en ondersteunt de productie van stoffen die een centrale rol spelen in de structurele en functionele integriteit van de huid. Het poeder kan worden gecombineerd met uw huidige huidverzorgingsroutine om grove poriën, zichtbaar glimmen en onregelmatigheden in de textuur aan te pakken. De poedervorm maakt de meest directe toepassing van niacinamide op de huid mogelijk, wat een optimale doeltreffendheid bevordert. Het poeder is ontworpen om te worden gemengd met huidverzorgingsproducten op waterbasis en lost snel op om een onmerkbare, gladde textuur te creëren. De formule biedt een meer directe blootstelling aan niacinamide dan die van het Niacinamide 10% + Zinc 1% serum, en biedt een doe-het-zelf ervaring voor een aangepast, gepersonaliseerd gebruik. Combineer met niet-conflicterende huidverzorgingsproducten om meerdere huidproblemen tegelijk aan te pakken. Let op: Wij raden af niacinamide te combineren met topische vitamine C (L-ascorbinezuur, geëthyleerd L-ascorbinezuur en vitamine C-derivaten) in dezelfde kuur. Als u vitamine C gebruikt als onderdeel van uw huidverzorgingsroutine, adviseren wij om ze afwisselend met deze formule toe te passen (idealiter vitamine C s’ avonds en deze formule ‘s ochtends). Bovendien raden wij af om niacinamide poeder op te lossen in directe zuren. Raadpleeg de mengwijzer van het merk voor richtlijnen bij het kiezen van geschikte oplosbases.

Prijs: 32.95   (klik hier voor meer informatie