Living Proof De volledige set | 840216930278

Ontdek gezond uitziend haar met de Living Proof The Full Set. Aangedreven door de Healthy Hair Molecule en de Triple-Action Cleaning Technology van het merk, biedt de haarverzorgingscollectie maximale volheid en body terwijl het uw haar reinigt en verfrist.Inhoud set:Volledige Shampoo 236mlEen volumineuze shampoo die direct body geeft en onzuiverheden van de wortel tot de puntjes verwijdert. De gepatenteerde Healthy Hair Molecule van het merk helpt het haar voor te bereiden op superieure volheid en verwijdert residu en build-up.Volledige Conditioner 236mlDe conditioner is gericht op slap en futloos haar en helpt het haar te ontwarren en meer volume te geven. De Healthy Hair Molecule van het merk gaat vuil- en olieophoping tegen voor een lichtgewicht, fris gevoel.Full Dry Volume Blast™ 95mlEen lichtgewicht styling spray die direct body en veerkracht aan het haar geeft. Dankzij een innovatieve ETAS-molecule (Expandable Textured Aero-Spheres) biedt de volumiserende formule een langhoudende textuur en definitie.PhD Droogshampoo 92mlEen gewichtloze, siliconenvrije droogshampoo die het haar verfrist en geen zware of poederige residu’s achterlaat. Het absorbeert overtollige olie, zweet en geurtjes dankzij de Triple-Action Cleaning-technologie van het merk, terwijl een time-release geur helpt om het haar de hele dag fris te laten aanvoelen.

Prijs: 54.45   (klik hier voor meer informatie