Lime Crime Unicorn Hair Full Coverage Tint 200ml (Various Shades) – Aesthetic | 816652021474

Maak al uw sprookjesachtige fantasieën waar met de Lime Crime Unicorn Hair Full Coverage Tint. De voedende haarkleurstof glijdt moeiteloos door uw lokken, absorbeert snel, voelt goed en ziet er vol en glanzend uit, met een frisse bloemige geur. De semi-permanente kleurstoffen bieden u de mogelijkheid om uw eigen unieke persoonlijkheid uit te drukken door uw haar te kleuren met een gedurfde kleur, zo ziet u er een stuk jonger uit.De tinten en full-coverage kleurstoffen blijven gedurende een indrukwekkende tijd helder en levendig, en vervagen geleidelijk aan zonder dat uw haar droog of beschadigd aanvoelt. Met zoveel dromerige, frisse en stralende kleuren om uit te kiezen, bieden de low-commitment kleurstoffen een tint voor elke stemming en gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een pastel unicorn look of een donkerrode romantische afgewerkte look, onze haarkleuren zorgen voor een unieke uitstraling. Omarm uw uniciteit en maak een onvergetelijke entree, waar u ook gaat.Vegan en diervriendelijk.

Prijs: 16.45   (klik hier voor meer informatie