Lime Crime Unicorn Hair Colour Shampoo – Universal 230ml | 816652025625

Verwijder ongewenst vuil en ophopingen terwijl uw kleur behouden blijft met de Lime Crime Unicorn Hair Colour Shampoo – Universal. De shampoo reinigt op milde wijze de onzuiverheden van de dag en geeft uw manen een schoon en fris gevoel, zonder de essentiële goede eigenschappen te verwijderen. Het resultaat: het haar voelt zijdezacht aan en heeft een gladder oppervlak dat minder kroest dan voorheen voor een verzorgde afwerking. Met een perfect uitgebalanceerde pH-waarde worden uw haar en hoofdhuid grondig gerevitaliseerd en verzorgd, en krijgt u een flinke dosis glans voor een gezonder uitziend haaroppervlak. Ideaal om te gebruiken in combinatie met Unicorn Hair-producten en andere semi-permanente haarverf. De shampoo zorgt voor de levendigheid van de door u gekozen kleur en laat u stralen voor een oogverblindende look. Afgewerkt met een opwekkende geur die na gebruik blijft nazinderen op uw manen.

Prijs: 19.95   (klik hier voor meer informatie